Legyen Ön is törzsutasunk!

Utazzon velünk rendszeresen és vegye igénybe Törzsutas kedvezményünket az ingyenes utazás lehetőségével a programban résztvevő vonalakon!

A társaságunk autóbuszain rendszeresen utazók részére egész évben elérhető TÖRZSUTAS kedvezményt hirdetünk meg. Az akcióban résztvevő kedves utasaink számára minden 5. utazásukat ingyenesen biztosítjuk, amennyiben teljesítik a meghirdetett feltételeinket.

A Törzsutas program lényege:

Az utas a választott vonalon négy, azonos viszonylatra szóló és azonos típusú (egy úti vagy menettérti) jegy igazolt vásárlása esetén ugyanarra a viszonylatra szóló azonos típusú teljesárú ill. életkori kedvezményű ötödik menetjegyéhez ingyenesen juthat hozzá.

A Törzsutas kedvezmény feltételei:

 1. Az utasnak rendelkeznie kell a VOLÁNBUSZ által kiállított Törzsutas Igazolvánnyal és Törzsutas Kártyával.
 2. A kedvezményt csak elővételben váltott menetjegyek esetében lehet igénybe venni. (Bécs és Zágráb városokba csak abban az esetben, ha a jegyvásárlás a nemzetközi pénztárban történik).
 3. Az 5. díjtalan utazásra szóló menetjegy az adott Törzsutas Igazolvánnyal vásárolt és Törzsutas Kártyába bejegyzett első menetjegyen szereplő indulási dátumtól számított 1 évig kezdhető meg. Az egy éven túli utazások törlődnek a Törzsutas rendszerből.
 4. A törzsutas programban választható további kedvezmények (amennyiben az adott vonalon az meghirdetésre került):
Rugalmas
Módosítható
Visszaváltható
Takarékos
Módosítható
Nem visszaváltható
Filléres
Nem módosítható
Nem visszaváltható
Kisgyermek kedvezmény
Gyermek kedvezmény
Ifjúsági kedvezmény
Diák kedvezmény
Senior kedvezmény
Ifjúsági Speciál kedvezmény  
 1. Törzsutas programban résztvevő vonalak és városok:
 • F902-es vonal Bécs városa;
 • 535-ös vonal Nagyvárad, Kolozsvár, Torda, Marosvásárhely, Szováta, Parajd, Korond, Székelyudvarhely, Szentegyháza, Csíkszereda városok (az 5. ingyen jegy csak abba a városba választható, amelybe az első 4 utazás történt); 
 • F976-os vonal Zágráb városa;
 • 771-es vonal Trieszt, Velence, Mestre, Padova, Bologna, Firenze városok (az 5. ingyenes jegy a vonal bármelyik városába választható);

A Törzsutas-kedvezmény igénybevételének menete:

 1. A Törzsutas Igazolvány kiállításához szükséges az utas által kitöltött igénylőlap és 1 db, 3,5x4,5 cm-es igazolványkép. A kitöltött igénylőlapot személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a VOLÁNBUSZ Utazási Centrumhoz. Cím: 1091 Budapest, Üllői út 131.
 2. A VOLÁNBUSZ az igénylőlap alapján elkészíti a sorszámozott Törzsutas Igazolványt, valamint egy Törzsutas Kártyát. Ezeket postai úton az utasnak megküldi, ill. személyes átvétel megjelölése esetén az utasnak a helyszínen átadja.

  Törzsutas Igazolvány
   
 3. A Törzsutas Igazolvánnyal vásárolt első négy utazás adatait a jegykiadó hely (Nemzetközi pénztár, partneri utazási iroda) felvezeti a Törzsutas Kártyára (külön kártyára kerülnek az egy útra, és külön kártyára a retúr utazásra vásárolt jegyek). Online vásárlás esetén a Törzsutas Igazolvány száma alapján a rendszer regisztrálja az utazást (kivéve Bécs és Zágráb viszonylatok), a Törzsutas Kártyára a nemzetközi pénztár vezeti fel az utazásokat az e-ticket(ek) utaspéldánya(i)nak bemutatása után. Kérjük, online vásárlásnál pontosan adja meg az adatait (az Igazolványon található formátumban), mert csak így regisztrálja Önt a rendszer!

  Törzsutas Kártya
   
 4. Az ötödik, egy útra szóló vagy menettérti menetjegyet díjtalanul adja ki a VOLÁNBUSZ Nemzetközi Pénztár, technikai okokból csak munkanapokon, 8:30-16:00 között.
  Az 5. utazásra szóló rovat kitöltésekor a betelt Törzsutas Kártyát a pénztár bevonja. Az 5., ingyenes menetjegy nem módosítható!
 5. Az igénylő tudomásul veszi, hogy személyi adatait a Törzsutas Program igénybevétele céljából bocsátja a VOLÁNBUSZ rendelkezésére, és ezzel hozzájárulását adja a megjelölt cél elérése érdekében történő adatkezeléshez. A VOLÁNBUSZ az utas adatait a hatóságoknak – ez irányú megkeresés esetén – átadhatja.
 6. A VOLÁNBUSZ Zrt. fenntartja a jogot a Törzsutas Program feltételeinek további értesítés nélkül történő megváltoztatására.

További információ:

Budapest, Népliget aut. áll.:
Telefonos Információ: 06-1-382-0888, 06-1-219-8086

Utazási Centrum
(hétfőtől péntekig 8-18 óráig, szombaton és vasárnap 8-16 óráig)

Tájékozódjon más kedvezményeinkről is!