Eurolines Pass

Érvényes: 2017. március 6 - 2018. március 31. között

Bérlet, amellyel felfedezheti Európát. 50 európai városba érvényes kedvezményes buszbérlet további költségek nélkül.

Vásárolja meg a Eurolines Pass-t online!

 

A felfedezés szabadsága

Az Eurolines, az európai menetrendszerű autóbuszjáratok vezető üzemeltetője egyedülálló utazási lehetőséget ajánl Önnek. A nagyszerű Eurolines bérlettel 15 vagy 30 napig utazhat a kontinensen. A bérlet tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy felfedezze Európát az Ön által megszabott ütemben, teljesen rugalmasan. Menet közben saját maga összeállíthatja útitervét, meghatározhatja, hol meddig maradjon, mindössze egy kedvező árú bérletet kell ehhez megvennie.

Választási lehetőség

 • naponta közlekedő járatok Európa főbb nagyvárosai között
 • 15 vagy 30 napos bérlet
 • városközpontban, könnyen elérhető helyen levő indulási és érkezési pontok
 • a legtöbb útvonalon közvetlen járatok közlekednek, nem kell átszállni
 • csak meg kell váltani a bérletet és menet közben elintézni az ülőhelyfoglalást
 • pénztárzárásig lehetőség van ülőhelyet foglalni a szabad kapacitás függvényében

Kényelem

 • kényelmes, modern autóbuszok dönthető háttámlájú ülésekkel, panoráma ablakokkal és fedélzeti mosdó / WC szolgáltatással
 • rendszeres pihenők az út során
 • előzetes foglalás esetén garantált ülőhely

Érték

 • egy kiváló ár jelentős kedvezménnyel a 26 év alatti fiatalok számára, ezenkívül 10%-os kedvezménnyel érvényes ISIC/ITIC kártya tulajdonosok számára
 • az ár tartalmazza az útdíjakat, útadókat, komp- és alagútdíjakat
 • a legolcsóbb utazási mód Európán belül, 500 lehetséges útvonalon

A menetrendi tájékoztatók megtalálhatók a www.eurolines-pass.eu oldalon.

Utazási információk a bérlethez

 1. Rugalmasság
  Az Eurolines bérlet az első utazás dátumától számítva 15 vagy 30 napig érvényes. Utazás előtti bejelentkezés Kérjük, hogy a tervezett indulási idő előtt 60 perccel jelentkezzen az Eurolines járat indulási helyszínén. Ne feledje, hogy a jelentkezés az indulás előtt 15 perccel befejeződik azért, hogy a járat menetrend szerint indulhasson.
 2. Útlevél és vízum
  Az utas felelőssége, hogy rendelkezzen érvényes útlevéllel ill. azonosító igazolvánnyal, valamint a szükséges vízumokkal.
 3. Útipoggyász
  Az autóbuszok csomagtere véges. A csomagszállítási szabályok a járatoktól függően változhatnak, de általában személyenként 1 kézitáska / hátizsák és egy úticsomag szállítható. Minden csomagszállítási díjat helyben kell fizetni. Tanácsos biztosítást kötni az útipoggyászokra.
 4. Dohányzási tilalom
  Az utazóközönség kényelme érdekében minden járaton tilos a dohányzás.
 5. Karácsonyi és Újévi közlekedés
  A menetrend változhat ebben az időszakban. Kérjük ellenőrizze a helyi Eurolines irodában az indulási adatokat.
 6. Visszamondás
  A bérlet nem váltható vissza és nem ruházható át. Visszaélés esetén a bérlet bevonásra kerül. Elveszett vagy ellopott bérletek árát nem térítjük vissza.
 7. Rendszeres pihenők az út során
  Az autóbuszok fedélzetén élelmiszert nem kínálnak, mert az út során rendszeres pihenők vannak beiktatva olyan helyeken, ahol étkezni lehet. Tengeri átkelés során további szolgáltatások állnak rendelkezésre a kompok fedélzetén.
 8. Helyi fizetőeszköz
  Ajánlatos kisebb összegű helyi valutával is rendelkezni élelmiszervásárlás, stb. céljából.
 9. Országon belüli utazás
  Nem lehet a bérletet egy adott országon belüli utazásra használni, mivel az Eurolines csak nemzetközi járatokat üzemeltet.

Árak és időszakok

    15 napos 30 napos
Időszak Szezon megnevezése Ifjúsági Felnőtt Ifjúsági Felnőtt
2017/03/06 - 2017/06/13 Középszezon 64 900 75 900 86 900 107 900
2017/06/14 - 2017/09/06 Főszezon 82 900 98 900 107 900 130 900
2017/09/07 - 2017/09/30 Középszezon 64 900 75 900 86 900 107 900
2017/10/01 - 2018/03/31 Előszezon 59 900 69 900 81 900 104 900

A bérleten szereplő érvényességi időszak határozza meg a fizetendő árat.

Árak feltételei:
Ifjúsági árak érvényessége: 26 éves életkor alatt.

ISIC és ITIC kártya tulajdonosok 10%-os kedvezményt kapnak a meghirdetett árakból, ha érvényes kártyájukat a vásárláskor bemutatják. 

Az árváltoztatás jogát a VOLÁNBUSZ Zrt. / Eurolines Hungary fenntartja.

A Eurolines Pass személyesen megvásárolható:

VOLÁNBUSZ / Eurolines Hungary Nemzetközi pénztár
Budapest, Népliget autóbusz-állomás
Budapest, IX. Üllői út 131.
Tel: 06-1-382-08-88

EUROLINES-Pass városok 2017-ben

Az érvényes Pass-bérlettel a következő városok között, meglevő összeköttetés esetén lehet díjtalanul utazni.

A városok közötti menetrendek a Eurolines Pass weboldalon találhatók.
 

Alicante
Amszterdam
Barcelona
Berlin
Bordeaux
Brno
Brüsszel
Bukarest
Budapest
Clermont-Ferrand
Dijon
Dublin
Edinburgh
Firenze
Frankfurt
Genf
Grenoble
Hamburg
Kassa
Kaunas
Koppenhága
Köln
Lille
Lisszabon
London
Lyon
Madrid
Marseille
Milánó
Montpellier
München
Nantes
Nimes
Nizza
Novi Vinodolski
Párizs
Porto
Pozsony
Prága
Pula
Rennes
Riga
Róma
Strassbourg
Stuttgart
Toulouse
Tours
 Velence
 Vilnius
 Zürich
 
 

Utazási feltételek

 1. Az első utazási időpont (az érvényesített bérleten szereplő első dátum) határozza meg a fizetendő árat.
 2. BÉRLET: feltéve, hogy érvényesítve van, fel van tüntetve a tulajdonos neve, útlevélszáma és aláírása valamint nem járt le az érvényessége, a bérlet lehetőséget ad a Eurolines Pass aktuális információt tartalmazó kiadványában FELTÜNTETETT városok közötti utazásra, beleértve az esetlegesen felmerülő átkeléseket, útdíjakat és utazási adókat.
  A Eurolines Pass azonos városok között maximum 2 utazásra használható (1 menettérti utazás). Bizonyos viszonylatokon poggyászdíjat felszámolhatnak. Az ifjúsági ár a 26. életév betöltéséig jár, gyermekek 2 éves kor alatt ingyenesen utazhatnak. A bérlet nem váltható meg 10 főnél nagyobb csoportok számára.
 3. A bérlet nem váltható vissza és nem ruházható át. Visszaélés esetén a bérlet bevonásra kerül. Elveszett vagy ellopott bérletek árát nem térítjük vissza.
 4. Az utasnak érvényes útlevéllel/személyi igazolvánnyal, és (ahova szükséges) érvényes vízummal kell rendelkeznie az utazás minden szakaszára vonatkozóan. A Eurolines cég nem vállal semmilyen felelősséget arra vonatkozóan, ha bármelyik utastól megtagadják a belépést bármely országba, mert nem rendelkezett a szükséges dokumentumokkal.
 5. Az utasoknak az utat legalább 48 órával előbb le kell foglalniuk a kijelölt Eurolines irodában vagy autóbuszállomáson. Főszezonban ajánlott még előbb lefoglalni az utazást. Amennyiben az utasnak internet és e-mail hozzáférése van, és az utazás lefoglalását legalább 5 nappal az indulás előtt elvégzi, a foglalási igény megadására lehetőség van a eurolines-pass.eu oldalon, a "Request Reservation" gomb megnyomásával, és az egyszerű lépések követésével. Igénye az illetékes Eurolihes irodához érkezik be, és 24 órán belül e-mailben kell választ kapnia. Ha az utas nem foglalja le előre az ülőhelyet, akkor várólistára kerülhet, ha kéri. Minden utazás szabad férőhely függvénye és csak akkor biztosított az ülőhely, ha az ülőhelyfoglalás előre megtörtént. Az ülőhelyfoglalás módosítása esetén kezelési költséget számíthatnak fel az adott ország pénznemében.Az első utazást a bérlet megváltásakor lehet lefoglalni az indulás helyén. Ezt követően a helyfoglalás csak az érkezés helyén lehetséges.
 6. Minden eladott bérletre a Eurolines Szervezet tagjai által alkalmazott általános szállítási feltételek vonatkoznak. Ezeket és az egyéb szállítási feltételeket az ülőhelyfoglaláskor az utas elfogadja. A szállítási feltételek a helyi irodákban megtekinthetőek.
 7. Mivel a Eurolines csak nemzetközi járatokat üzemeltethet, a bérlet nem használható fel országon belüli utazásra, a Madrid és Barcelona között közlekedő járatok kivételével.
 8. Amennyiben bármilyen tekintetben kifogás merülne fel a Eurolines tagvállalatok által nyújtott szolgáltatással kapcsolatban a reklamációt ahhoz a Eurolines céghez kell benyújtani, ahol a bérletet megváltották.
 9. A Eurolines fenntartja magának a jogot, hogy üzemeltetési okokból, vagy kényszerhelyzet hatására visszavonjon résztvevő városokat a programból, előzetes értesítés nélkül. 

10. A Eurolines Pass-ra vonatkozó menetrendi adatok csak a eurolines-pass.eu weboldalon érhetőek el a "Timetable Checker" menüpont alatt. A Eurolines mindent megtesz, hogy az információkat naprakészen tartsa, azonban a menetrendi adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindegyik város érhető el közvetlenül a többi városból. Ajánlatos a menetrendi információkat a Eurolines irodában vagy a www.eurolines-pass.eu weboldalon ellenőrizni. 

11. Javasoljuk, hogy kössön utasbiztosítást. 

12. A járatokat Európa szerte Eurolines tagvállalatok működtetik.