München

NÉMETORSZÁG - MÜNCHEN

München Bajorország jómódú fővárosa és a világhírű Oktoberfest házigazdája az egyik legbarátságosabb német város, tele sörkertekkel és sörcsarnokokkal. A városból sugárzó jólét nem a véletlen műve; München Európa egyik legdolgosabb városa, amely gazdasági sikerét többek között az olyan helyi óriásvállalatoknak köszönheti, mint a BMW vagy a Siemens. A város bohém és szorgalmas arcához ugyanakkor elegancia és kultúra is párosul.

Firenze Firenze 

Fontosabb látnivalók Münchenben

Hosszú hétvégék Európában

Utazási tanácsok, tippek

A City Tour Card elnevezésű kártyával ingyenes a városi közlekedés, továbbá több mint 30 látnivaló belépődíjából akár 50%-os kedvezményt jelenthet. A kártya megvásárolható az U-Bahn és az S-Bahn állomásain, a kék City Tour Card emblémával ellátott kioszokban, valamint számos szállodában. A szeptemberben kezdődő Oktoberfest idején a szállások drágábbak, így érdemes ebben az időszakban jó előre gondoskodni a foglalásról.

Járatinformációk

A VOLÁNBUSZ / EUROLINES Hungary partnereinek járataival München hetente többször elérhető Budapestről. Az autóbuszokra Budapesten, a Népliget autóbusz-pályaudvaron lehet felszállni, mely tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Retúr menetjegyek MiniÁron már 9 900 forinttól! Online jegyvásárlás

Letölthető menetrendért kattintson!

Menetrend és müncheni megállóhely térképen

 
  2017. október 31-ig  
1, 3, 5  Megállók  
19:30 BUDAPEST 08:20+
21:15 GYŐR 06:25+
06:00+ MÜNCHEN 22:30
  Megállók  3, 5, 7