München

NÉMETORSZÁG - MÜNCHEN

München Bajorország jómódú fővárosa és a világhírű Oktoberfest házigazdája az egyik legbarátságosabb német város, tele sörkertekkel és sörcsarnokokkal. A városból sugárzó jólét nem a véletlen műve; München Európa egyik legdolgosabb városa, amely gazdasági sikerét többek között az olyan helyi óriásvállalatoknak köszönheti, mint a BMW vagy a Siemens. A város bohém és szorgalmas arcához ugyanakkor elegancia és kultúra is párosul.

Firenze Firenze 

Fontosabb látnivalók Münchenben

Hosszú hétvégék Európában

Utazási tanácsok, tippek

A City Tour Card elnevezésű kártyával ingyenes a városi közlekedés, továbbá több mint 30 látnivaló belépődíjából akár 50%-os kedvezményt jelenthet. A kártya megvásárolható az U-Bahn és az S-Bahn állomásain, a kék City Tour Card emblémával ellátott kioszokban, valamint számos szállodában. A szeptemberben kezdődő Oktoberfest idején a szállások drágábbak, így érdemes ebben az időszakban jó előre gondoskodni a foglalásról.

Járatinformációk

A VOLÁNBUSZ / EUROLINES Hungary partnereinek járataival München hetente többször elérhető Budapestről. Az autóbuszokra Budapesten, a Népliget autóbusz-pályaudvaron lehet felszállni, mely tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Retúr menetjegyek MiniÁron már 9 900 forinttól! Online jegyvásárlás

Letölthető menetrendért kattintson!

Menetrend és müncheni megállóhely térképen

2017. március 31-ig
1a, 2, 3, 4a
5a, 6, 7a 
Megállók  
20:00 BUDAPEST 08:15+
21:40 GYŐR 06:35+
05:45+ MÜNCHEN 22:45
  Megállók  1, 2a, 3a, 4
5, 6a, 7a
 


Karácsony és Újév időszakában menetrendi változás előfordulhat!

a: a szimbólummal jelölt járatok csak 2017. január 14-ig közlekednek